Térkép készítés

Minden cégnek, intézménynek vagy magánszemélynek szüksége lehet arra, hogy kiadványaiban vagy internetes portálján valamilyen térképet, illetve térképrészletet helyezzen el. Nagyon fontos ilyenkor, hogy jó minőségű, esztétikus megjelenésű és jogtiszta térképet rendelhessenek, kedvező feltételekkel.

Saját fejlesztésű számítógépes térképállományainkból szinte bármilyen témájú, méretű és megjelenésű egyedi térkép előállítható. Különleges téma vagy méretarány esetén egyedi, új térképállományt készítünk. Akár már meglévő, akár újonnan előállított digitális térképünkből (esetleg hozott anyagból) indulunk ki, messzemenően figyelembe vesszük a megrendelő szempontjait. Ötletekkel és jó tanácsokkal is szívesen segítünk, hogy a megrendelt térkép vagy kiadvány minél célszerűbb és esztétikusabb kivitelben készüljön el. A kész térképet igény szerinti formában adjuk: nyomdaterméket, óriásplotteren készülő nyomatot (akár egy vagy több példányban, fóliázva, lécezve, kasírozva, keretezve, óriási méretben is), illetve számítógépes állományt (elsősorban TIFF és JPG formátumban) szállítunk.
Egyedi térképet a leggyakrabban idegenforgalmi- vagy reklámkiadványokhoz, illetve falitérképekhez rendelnek. különféle tematikus térképeket kisebb-nagyobb cégek, kistérségi társulások, önkormányzatok és egyéb intézmények, egyesületek, szövetségek számára; egyre gyakrabban internetes felhasználásra is.

Kereskedelemmel és különféle szolgáltatásokkal foglalkozó cégek részéről nagy az érdeklődés egyedi arculatú hálózati térképek iránt, amelyek a működésükkel kapcsolatos hálózatrendszert, vagyis az adott cég, intézmény szervezeti egységeit, azok jellegzetességeit, kapcsolatrendszerét és elérhetőségét mutatják be, piktogramokkal, logókkal, szükség esetén fotókkal, reklámokkal és listákkal kiegészítve. Hálózattérkép készülhet mint hajtogatott térkép, zsebtérkép (céges borítóval), falitérkép vagy atlaszokhoz betétlap, illetve weboldalas felhasználásra.

Jól bevált sorozat a B/2-es méretű hajtogatott hálózati térképünk. A megrendelő által kiválasztott térképeken szemléltetik e kiadvány segítségével kereskedelmi hálózatukat, új termékeiket és szolgáltatásaikat. Kisebb cégeknek, illetve egyedi rendezvényekhez, reklámkampányokhoz zsebtérképeinket ajánljuk, kis példányszámtól, akár óriási példányszámban megjelentetve is.

Hogy mi minden készült ez ideig térképállományainkból, arról áttekintést tudunk nyújtani honlapunkon. Hogy mi minden készülhet még ezután, ahhoz segítségül hívjuk Önnek mint megrendelőnek a fantáziáját és közreműködését!

Egyedi célok, egyedi térképek – mindenkinek!

“> “> “> “> “> “> “> “> 

Cégesített térképek és atlaszok

Ha az Ön cége szeretné sokoldalúan és maradandóan felkelteni a figyelmet termékeire, szolgáltatásaira, valamint az ezekkel kapcsolatos helyszínekre, akkor érdemes megismerkedni az általunk kínált lehetőségekkel. Cégesített arculatú atlaszainkon, hajtogatott térképeinken és zsebtérképeinken.

Kereskedelmi kiadványaink bármelyike alkalmas arra, hogy céges arculattal, vagyis az Ön cégének jellegzetes vonásait (logóját, színeit, betűtípusát, fotóit, grafikáit és listáit) hordozó borítóval, betétlapokkal stb. jelenjen meg. Csupán a borító “cégesítésével” is már megfelelő kiadvány készíthető, de igény szerint a belső térképi tartalmat is meg lehet változtatni (egyedi térképszínezéssel, logók, fotók stb. elhelyezésével).

“> “> “> “> 

Atlaszaink és térképeink közül a megrendelő – szakmai segítségünkkel – mindig a célkitűzésének legjobban megfelelő fajtájú és példányszámú kiadványt választhatja ki. Legnagyobb kereslet a spirálatlaszok, valamint a zsebtérképek iránt mutatkozik, de szívesen rendelnek nagyobb méretű hajtogatott térképeket is saját borítóba “öltöztetve”.

Reprezentatív céges ajándéknak – kiemelt ügyfelek számára, nagyobb értékű termékek reklámkampányához – a hajtogatott térképek és a spirálatlaszok, valamint a világatlaszok vagy könyvek alkalmasak, reklámajándékként, szóróanyagként a bankkártya méretű zsebtérképeket vagy a névjegyet is magába foglalható mini térképeket javasoljuk (cégek, intézmények, rendezvények, termékek és szolgáltatások bemutatására).

“>   “>   “>   “>   

Nagy tapasztalatok birtokában vállaljuk a céges borítók, reklámok stb. elkészítését is, de előzetes egyeztetések alapján az Önök által készített anyagot is szívesen fogadjuk.

A mi térképünk az Ön borítójával és információival!

Egyedi térképrészletek / kivágatok

Készíttesse el velünk saját kiadványát az Ön elképzelései szerint!

“> “> 

Zsebtérképek 

A mini térkép és a zsebtérkép-sorozat tagjai B/4 és az A/4 méretű kétoldalas térképeket tartalmaznak, apróra hajtogatva, bankkártya méretű, fóliázott kartonborítóba kötve. Térképtémák szempontjából az egyik oldalon általában  településtérkép, a túloldalon pedig megyetérkép szerepel, de a sorozat tagjai között találhatók speciális tematikus térképek is. A cégesített változatnál általában az első oldalon a cég székhelyéről valamint a telephelyéről térképet tartalmaz, a túloldalon pedig a cég  ismertetőjét képekben és szöveges információkban.

 A sorozat, kedvelt a vállalkozók körében, települések Önkormányzatainál. Reklámcélra mindenki részére ajánljuk.

Vágja zsebre a világot!

 “> “> “> “>

“> “> “> “>

“>  “>  “>

“>  “>  

Falitérképek

Nagyméretű falitérképek elkészítését vállaljuk akár egy példányban is. A falitérképeket korszerű, saját óriásplotterünkön nyomtatjuk ki, maximálisan 150 cm szélességben és korlátlan hosszúságban. Ennél nagyobb méretre is van lehetőség, két vagy több csík alig észrevehető összeillesztésével, majd le fóliázásával. Műszaki rajzok, plakátok és egyébhozott anyagok nyomtatását is vállaljuk, technikailag egyeztetett anyagleadást követően. A 126×89 cm-es vagy ennél kisebb méretű falitérképek száz példány feletti nyomtatása már nyomdában történik, nyomdai minőségben.

A saját térképállományainkból készített, reprezentatív kivitelű cégesített falitérképek nemcsak a tervező- és szervezőmunkát segítik, hanem méltó díszei is lehetnek cégvezetők irodáinak. Szintén saját térképállományokból készülnek, közel százféle témában és többféle méretben az iskolai földrajzi falitérképek, valamint az otthoni dekorációs falitérképek, amelyek a legszebb és legkeresettebb térképi témákat ábrázolják, szakmai díjakat elnyert térképeken.

Megjelent Magyarország járás térképe!

Megrendelhető bármekkora méretben, íves papír változatban, fóliázva, kasírozva-keretezve, fa- illetve műanyagléccel. Ajánlatunkat kérje a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Az íves térképek hajtogatás nélküli, elsősorban papíranyagra (különféle vastagságú és minőségű papírra), esetleg öntapadó vagy átvilágítható fóliára, illetve textilanyagra nyomtatott térképek, poszter mérettől az óriás falitérképig. Kültéri festékkel is lehet nyomtatni, hogy a szabadban elhelyezett térkép – a napsugárzásnak kitéve is – tartósan megőrizze színminőségét.  A falitérképek kivitele igény szerint lehet, íves, fóliázott, lécezett vagy kasírozott-keretezett.

“>  “>  

fóliázott térképek az íves térképek fóliával történő bevonásával készülnek (hideg vagy meleg eljárással). A fólia lehet fényes vagy matt, és kerülhet a papír csak egyik vagy mindkét oldalára is. A fólia egyrészt védi a papír felületét, és elegáns megjelenést ad, másrészt speciális filctollal írhatunk, jelölhetünk rajta úgy, hogy az írás egyszerű, száraz letörléssel eltüntethető.

Az íves térképeket, de különösen a fóliázott falitérképeket érdemes lécezni, vagyis felül és alul egy lécpárral ellátni.

lécezett térképekhez olcsóbb műanyag lécet, vagy elegánsabb és tartósabb falécet ajánlunk. A térképet a felső lécre szerelt akasztó rögzíti, az alsó léc pedig súlyánál fogva lehúzza, így a térkép kisimul a falon. Bármikor leakasztható, cserélhető, és összetekerve kényelmesen tárolható.

“>  “>  

kasírozott térképek, fóliázott íves térképek különböző vastagságú és anyagú lemezekre (3-6 mm-es műanyag, fém vagy hablemezre) ragaszthatók fel – ezt nevezzük kasírozásnak. A kasírozott térképek, hordozófelületének anyagminősége más és más lehetőségekkel jár: a hablemez igen könnyű, és jeleket tűzhetünk bele; a műanyag lemeztartós és rugalmas; a vaslemezre mágnes jelek kerülhetnek; az alumínium lemez könnyű és tartós.

keretezett térképek. Kasírozott falitérképeket – praktikus és esztétikai okokból – mindenképpen érdemes bekeretezni. A reprezentatív megjelenésű keretezett térképekhez a legkülönfélébb fajtájú, anyagú (fa, műanyag, fém) és színezésű keretek széles választéka áll rendelkezésre. Szükség esetén vékony műanyag- vagy üveglap védi a keretezett térképművet, akár a festményeket, grafikákat.

“>  “>  

 

Wandik (kis méretű falitérképek) A poszterméretű (70×50 cm) falitérképek a legkeresettebb, leglátványosabb térképtémákat ábrázolják nagy részletességgel. Optimális segédeszköz és esztétikus dekoráció kis méretű helyiségek falán mindazok számára, akik nagy érdeklődéssel és tudásvággyal fordulnak a világ felé. Lekicsinyítjük Önnek a világot!

Információs térképes tábla

Készítünk települések részére információs táblát, valamint cégek részére útbaigazító táblát a megrendelő igénye szerint bármilyen kivitelben, bármekkora méretben.

“>  

Iskolai falitérképek

Iskolák részére készítünk iskolai falitérképeket, melyet a megrendelő igénye szerinti méretben és formában készítünk el.

“> “> “> “> 

Járás térképek

“> “>“> 

Választási térképek

“> 

Hirdetési lehetőség

Amennyiben az Ön cége vagy intézménye valamely földrajzi térségben szeretné jobban felhívni magára a figyelmet, s mindezt maradandóan, akkor céges arculatútermékeinken kívül szeretnénk kiadványainkon hirdetési lehetőséget is a figyelmébe ajánlani.

Kereskedelmi forgalomba kerülő nagy példányszámú atlaszainkban, minitérképeinkben és hajtogatott térképeinken hirdetéseket, vagyis információs szövegeket, reklámokat tudunk elhelyezni. Mivel éveken át használt, értékes termékekről van szó, a bennük szereplő hirdetések is jóval értékesebbek és maradandóbbak, mintha valamilyen újságba vagy szórólapra kerülnének. Kiadványaink közül könnyen kiválaszthatja a hirdetési szándékának leginkább megfelelőt.

Hirdetési felületeket a borítókon, valamint a belső oldalakon tudunk biztosítani. Spirálatlaszok (autósatlaszok) esetében a kartonborító mindkét oldalára nyomtatunk, így összesen négy borítóoldallal számolhatunk. A külső, fóliázott kartonborító-oldalak közül a címlap (borító 1.) már “foglalt”, a hátsó külső borító, vagyis az atlasz hátlapja (borító 4.) a kiadvány legértékesebb reklámfelülete. A belső borítóoldalak – az első belső borító (borító 2.) és a hátsó belső borító (borító 3.) – szintén elegáns megjelenési lehetőséget biztosítanak. További hirdetések elhelyezése az atlaszba kerülő betétlapokon lehetséges.

Hajtogatott térképek (ország-, megye- és várostérképek, turistatérképek) esetében a borító hátoldali részén szerepelhet kiemelt fontosságú reklám. Ezen kívül a hajtogatott térkép hátoldalára kerülnek nagy számban hirdetések, reklámok. Különleges lehetőség a címlapfotóval való szereplés.

Reprezentatív kivitelű spirálatlaszainkban elsősorban cégek kívánnak hirdetni. Hajtogatott térképeinken a céges reklámok mellett hangsúlyosan jelen vannak az önkormányzatok hirdetései is, településeiket szöveges ismertetővel, címerrel és fotókkal bemutatva. A  turistatérképeken (gyalogtúra-, kerékpártúra- és vízitúratérképeken), ezek speciális jellege miatt – a helyszínhez kötődő önkormányzatok és cégek mellett – szívesen hirdetnek nemzetiparkok és a túra jellegének megfelelő szolgáltatásokat nyújtó cégek.

hirdetések méretei a kiadványok méreteitől függően eltérőek lehetnek. Alapegységnek az atlaszoldal, illetve a térkép hajtási oldala számít, ezeknek különféle osztásait, ritkábban a többszöröseit vehetjük figyelembe.

Ha Ön hirdetni kíván, a legkedvezőbb megoldás kiválasztásában számíthat munkatársaink segítségére. Természetesen vállaljuk a hirdetések, reklámok elkészítését is.

A kiadványainkban megjelenő hirdetések a legkülönfélébb vásárlókhoz jutnak el, akik remélhetően az Ön vásárlói vagy vendégei is lesznek.

Az Ön hirdetése bejárja a világot!

“> “>